loading...

понедељак, 21. септембар 2020.

IVA OBJAVILA SLOBU NA STORIJU, FILIPU NEĆE BITI DOBRO KAD VIDI OVO! Nakon što su je u ''Zadruzi 3'' uhvatili da flertuje sa pevačem, evo šta je imala da mu poruči pred sutrašnju žurku! (FOTO+VIDEO)

 

Pobednica treće sezone najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ''Zadruga'' Iva Grgurić setila se perioda kada je na velelepnom imanju bila ''optužena'' od strane zadrugara, ali i dečka Filipa Đukića da je tokom žurke na kojoj je pevao Sloba Radanović flertovala sa pevačem.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Sada se Iva oglasila povodom Slobinom sutrašnjeg gostovanja na žurki u ''Zadruzi 4'', a budući da je su je prozivali da je sve vreme gledala Radanovića u oči, ne skidajući pogled s njega, sada je osetila potrebu da se našali na sopstveni račun.

- Molim lepo da sutra svi gledate u koleno - poručila je pobednica ''Zadruge 3'' uz Slobinu fotografiju i vest našeg portala o sutrašnjoj žurki, a onda je objavila i svađu koju je tokom rijalitija imala sa Filipom zbog pevača.

FOTO: INSTAGRAM.COM/IVA_GRGURIC_OFFICIAL

Budući da je u pitanju Đukićeva ljubomorna scena, pitanje je kako će on sada reagovati na ovaj Ivin postupak, a nema sumnje da neće biti ponosan na svoje izlive ljubomore.

VIDEO: INSTAGRAM.COM/IVA_GRGURIC_OFFICIAL

Нема коментара:

Постави коментар